Täcke kvarglömt!

Vi har hittat ett täcke i lokalen.  Någon som vill kännas vid det?

Täcket finns på Nyponvägen och lämnas ut mot beskrivning.


Vinnare i Tippspromenaden

Vinnare i Típpspromenaden ÄR...

Harri Tikkanen!

Första vinst är en trevlig grillkväll hemma hos brudparet, vinnaren får förståss ta med sin familj (om han vill). Tid och datum bestäms i samråd med vinnaren.




TACK!

Ett stort tack till alla våra underbara vänner och goa släktingar för att ni var med och gjorde vår dag helt underbar och helt oförglömlig. 

Festen var helt suverän fortsatte till klockan 5 på morgonen o baren var då nästan helt tömd.  :)

Vi vill speciellt tacka Våra goa mammor och gummi pappa som har lagt ner enormt jobb att göra våran dag så speciell.

Tack värdinnan Linda för att du höll i trådarna under dagen, Tack Andreas för att du körde runt oss i din fina bil hela dagen. Tack Maria och Matta för alla de roliga lekarna, Tack Jerry och bandet för den underbara underhållningen. Tack till den enormt duktiga kökspersonalen Lena och Annbritt som skötte köket och baren, vilka klippor...
Tack  Bosse för att du filmade. Tack Sune för att vi fick ta en lite paus och lyssna på fint dragspelsmusik.  Tack Zebban och Samuel för att ni tar så bra hand om våra barn. Tack Annika och Erika för Champagne frukosten. Tack Martin för skjutsen hem. Tack för möhippan och svensexan... SKIT KUL!

Till sist TACK till alla och var och en, för ALLA gjorde ni något som gjorde dagen perfekt!!!!!!

Jo! En sak till...Vi vill även tacka för den fina frukt korgen som stod i trappan i hallen när vi kom hem på natten/morgon kvisten. Vi kan äta makaroner hela veckan nu.... :)


KRAM på er alla!

MARIA O ROBBAN HOLM

Hemtransport från festen!

För er som inte vill sova över och inte har transport hem, så kommer det finnas en bil med chaufför, Martin, på plats.  
Han kan ta er hem under kvällen om så önskas.




Övernattning

För er som är intresserade av ett enklare kollektivt boende så finns det möjlighet att övernatta i byggnadens lokaler. Det finns en gympa hall som man kan övernatta i. Man får ta ed sig det man tycker kan vara lämpligt för att göra sig bekväm...

 

RSS 2.0